Home Tietoa Rotaractista
Yleistä
Mikä on Rotaract? 
 

Rotaract on maailmanlaajuinen 18-30 –vuotiaiden nuorten rotareiden järjestö, johon kuuluu yhteensä noin 162 000 jäsentä 155 eri maassa.  Rotaractin toiminnan kantava ajatus on sama kuin rotaryssa: Palvelumieli itsekkyyden edelle.

 

Paikallisella tasolla Rotaracttoiminta on organisoitu klubeiksi, joita on maailmanlaajuisesti noin 8 000. Rotaractorit, joiksi rotaractklubilaisia kutsutaan, tapaavat toisiaan klubikokouksissa 1-2 viikon välein. Kokouksien ohjelmat rakentuvat mielenkiintoisten asiantuntijaluentojen, ajankohtaisten teemojen ja yritysvierailujen sekä hauskan vapaa-ajan ohjelman ympärille. Toiminnan ytimessä ovat myös erilaiset palveluprojektit, joiden kautta rotaractorit pyrkivät auttamaan yhteisöään ja maailmaa.

 

Rotaractoreita yhdistää luja keskinäinen yhteenkuuluvuus (Friends for life), halu tehdä hyvää sekä halu kehittyä ja verkostoitua kansainvälisesti. Rotaract on tiivis ja yhdenvertainen osa rotaryperhettä.

 

Suomessa toimii muutamia rotaractklubeja:


Rotaract Espoo
Rotaract Tampere

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä paikalliseen rotaractklubiisi!
 

Tulevat tapahtumat

Mikä on Rotary?

Rotary-järjestö on maailman-laajuinen palvelujärjestö, jonka mottona on Palvelu Itsekkyyden Edelle. Epäitsekkäällä toiminnalla pyritään kehittämään ympäröivää yhteiskuntaa myönteiseen suuntaan ja samalla kehitytään myös ihmisenä.