Home Rotaract Espoo
Rotaract Espoo – Friends with Ambition

Rotaract Espoo – Friends & Leaders with Ambition 

 

Rotaract Espoo on Suomen Rotary-perheen tuoreimpia vahvistuksia, vuonna 2007 perustettu kehittymishakuinen Rotaractklubi. Klubimme sai alkunsa kummiklubimme Leppävaara-Alberga Rotaryklubin vahvalla myötävaikutuksella. Jäseniämme yhdistää terve kunnianhimo, palo jatkuvaan kehitykseen ja halu kasvaa oman alansa ammattilaisiksi ja asiantuntijoiksi. Jäsenemme ovat yhteiskunnan kehityksen keihäänkärjellä, toteuttavat Rotary-aatteita uuden vuosituhannen menetelmin ja edustavat uutta johtamissukupolvea: yhteiskuntavastuuta, ekologista tiedostuneisuutta, tasa-arvoisuutta ja kehittyneimpiä johtamis- ja vuorovaikutustapoja.

 

Keskeistä toiminnassamme ovat kehittyminen, palveleminen ja kulttuurien välinen ymmärrys sekä kansainvälinen yhteistyö. Toimintaamme ohjaavat arvomme: Luottamus, kaizen, ystävyys ja palveleminen. Toimintamme ytimen muodostavat klubikokoukset, joita pidämme kahden viikon välein. Kokouksien ohjelmat rakentuvat mielenkiintoisten asiantuntijaluentojen, organisaatiovierailujen ja riemukkaan vapaa-ajan ohjelman ympärille.


Klubimme keskeisenä tavoitteena on varmistaa Rotary-aatteiden periytyminen ja jatkuvuus pääkaupunkiseudulla elinvoimaisen Rotaract-toiminnan avulla. Olemme sitoutuneet tukemaan uusien Rotaract-klubien syntyä Suomessa ja alueella 1420 sekä viemään aktiivisella toiminnallamme rotary-sanomaa nuorten keskuuteen. Osallistumme vahvasti myös piirimme rotary-toiminnan kehittämiseen: Klubillamme on edustaja piirin Tulevaisuustoimikunnassa (Martti Rautanen, PE) ja RYLA-toimikunnassa (Ainokaisa Kostamo, President).

 

Kiinnostuitko yhteistyöstä tai jäsenyydestä? Ota yhteyttä Martti Rautaseen, President of Rotaract Espoo: martti.rautanen at gmail.com.

 

Tulevat tapahtumat

Mikä on Rotary?

Rotary-järjestö on maailman-laajuinen palvelujärjestö, jonka mottona on Palvelu Itsekkyyden Edelle. Epäitsekkäällä toiminnalla pyritään kehittämään ympäröivää yhteiskuntaa myönteiseen suuntaan ja samalla kehitytään myös ihmisenä.